Thursday, January 31, 2013

Attention! Attention! Attention!

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

Attention!! ade announcement penting nih!!!

sok aku start practical!!!! hehehhe..

hope everything will be fine.

tetapkan dalam hati yang aku nak belajar benda baru, timba pengalaman baru.hehe.

hope aku bole apply semua yang aku da blaja selame nih.
 * time ni baru kite tau yang kite nih memang paham ape yang kite blaja or stakat hafal tok jawab exam je.kan.kan.kan.

hope boss okay. staff okay.  keje okay.

hope aku akan cepat sesuaikan diri.

hope aku akan dapat belajar belajar and belajar benda baru

hope aku akan dapat banyak ilmu dan pengalaman berharga 

hope everything will be good to me. Amin :)

And to all my friends, aku doakan semoga semua dapat menjalani practical ni dengan lancar. 
good luck to all of you! :)



p/s :  hati berdebar je nk tunggu sampai esok . dupdapdupdapdupdap.



Just sharing. Thanks for reading heeee :P

4 comments:

  1. gud luck syg............ptg sy anto blik

    ReplyDelete
  2. Samalah kite. Nervous sgt nie. Goodluck :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. you too. hehe.twu tape. risau n takot dapat boss garang.hihiih ;p

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...